Bloedprikken

Om een afspraak te maken voor bloedprikken bij Isala, ga je naar mijnisala.nl en log je in met je DigiD of ZD-nummer. Vervolgens kies je voor 'Afspraken / Eerste afspraak maken' en selecteer je een geschikt moment op een locatie bij jou in de buurt. Let op: om een afspraak te kunnen maken, moet je als patiënt ingeschreven zijn bij Isala. Als je nog niet bent ingeschreven, kun je dit regelen bij de receptie van Isala Zwolle of Isala Meppel. Als digitaal afspraak maken lastig voor je is, kun je ook bellen naar 088 624 23 77 voor een afspraak.

Zo werkt de huisartsenspoedpost

Heeft u 's avonds, 's nachts, in het weekend of op feestdagen met SPOED een huisarts nodig? Kijk dan eerst op www.moetiknaardedokter.nl en bel alleen als u hulp nodig heeft die niet kan wachten tot de volgende dag. Heeft u coronaklachten? Dan moet u eerst testen! Bel altijd eerst het telefoonnummer 0900 333 6 333 anders kunt u niet zomaar terecht. Houd uw BSNummer bij de hand.

Wist u dat…

huisartsenspoedzorg dure zorg is? Tarieven in 2023 zijn voor een consult bij uw eigen huisarts tussen de 10,83 en 21,67 terwijl een consult bij de huisartenspoedpost 198,11 kost. Samen houden we de zorg betaalbaar als we alleen naar de huisartsenspoedpost gaan als het écht spoed is.

Mijn kind moet hoesten

Moet uw kind hoesten? Kijk voor betrouwbare informatie  en advies op thuisarts.nl

Ongemak óf spoed?

Blaasontsteking: is dat een geval van de huisartsenpost? NIET bij een branderig gevoel en als je kleine beetjes plast. WEL als je koorts hebt en/of je erg ziek voelt. Twijfel je? Kijk dan op thuisarts.nl

Nieuws op NU.nl