Bevolkingsonderzoek borstkanker in Wapenveld

Een kosteloos borstkankeronderzoek in een mobiel onderzoekscentrum voor vrouwen van 50 t/m 75 jaar. Zij ontvangen automatisch een uitnodiging voor deelname. Waar? Naast sporthal Het Olde Veld Wanneer? Van 22 juli t/m medio augustus 2022. Meer informatie? www.bevolkingsonderzoeknederland.nl

Nieuwe vacatures

Praktijk Wapenveld is op zoek naar een enthousiaste doktersassistente die goede samenwerking met collega’s belangrijk vindt, vanaf 1 september 2022 (eerder is ook zeker bespreekbaar) voor 20-24 uur per week. Heb jij interesse? Kijk dan snel op pratkijkwapenveld.nl/vacatures

Corona Update maart 2022

*** De regels in de praktijk zijn versoepeld*** Tijdens de persconferentie is er aangegeven dat de corona regels worden versoepeld. In onze praktijk zijn mondkapjes niet meer verplicht. De 1 ½ meter is ook niet meer verplicht, maar houdt u er rekening mee dat andere mensen dit nog wel erg op prijs stellen.

Werkdagen huisartsen gewijzigd

Voor het jaar 2022 heeft er in de werkdagen van de huisartsen een kleine wijziging plaatsgevonden. Huisarts Maarten Bijl is aanwezig op de dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Huisarts Floris van Werkum is vanaf nu aanwezig op de maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Waarnemend huisarts Lindy Leferink is aanwezig op de maandag en waarnemend huisarts Lesley Schellenbach is aanwezig op de vrijdag.

Portakabins

U heeft vast gezien dat er aan de Putterweg 2 Portakabins geplaatst zijn. Deze hebben wij moeten plaatsen, omdat er te weinig ruimte is in de praktijk. We groeien uit ons jasje. Een nieuw pand, in het MFA Wapenveld, staat op de planning, maar dat zal nog even duren voor deze klaar is. In de Portakabin naast de praktijk wordt gewerkt door de apotheek en administratie. Vanaf 1 november wordt er ook spreekuur gehouden in een Portakabin. Deze staat voor het Hof van Cramer, Putterweg 2d. Lees het  hele nieuwsbericht op onze website!

Nieuws op NU.nl