Huisartsenpraktijk Wapenveld

Huisartsenpraktijk Wapenveld is een dorpse huisartsenpraktijk met zorg en aandacht voor u!

In onze praktijk zijn meerdere artsen werkzaam. U kunt nog steeds kiezen voor een ‘vaste arts’ en telkens bij deze vaste dokter op het spreekuur komen, maar dit hoeft niet. Daar heeft u zelf een vrije keuze in. Wilt u contact met een arts over een bekende klacht, dan is het belangrijk dat u een afspraak, visite of telefonische afspraak maakt met de arts die u de vorige keer ook heeft behandeld.

De assistente staat u als eerste te woord wanneer u met de praktijk belt. Ze maakt een afspraak met u  voor het spreekuur, de huisbezoeken en het telefonische spreekuur. De assistente weet wat er speelt in de praktijk en neemt de tijd voor u om u te woord te staan. Daarnaast weet de assistente het antwoord op veel praktische vragen.  Bij het maken van een afspraak zal de assistente altijd vragen naar de aard van uw klachten, om zo het spreekuur goed te laten verlopen. De assistente is telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 uur.

De huisartsen

Huisarts Floris van Werkum
Ik ben huisarts geworden omdat ik dit het meest brede en pure artsenvak vind. Zorg verlenen dicht bij de mensen.

Meer over Floris

Huisarts Maarten Bijl
Het opgroeien binnen een ondernemersgezin + dokter willen zijn op zoveel mogelijk vlakken gaf bij mij het verlangen om huisarts te worden.

Meer over Maarten

Praktijkinformatie

Hier vindt u alle informatie over de huisartsenpraktijk en onze werkwijze. Lees verder >

Spreekuur

Wilt u meer weten over ons spreekuur? Of wilt u informatie over het maken van een online afspraak? klik hier voor meer informatie

Apotheek

Handig! Wij hebben een apotheek aan huis. Wilt u meer informatie over medicijnen of over (herhaal)recepten? Lees dan verder >