Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de huisartsenpraktijk. Wij zijn iedere werkdag geopend van 08:00 tot 17:00 uur. U kunt zelf aangeven bij welke huisarts u een afspraak wilt maken. Wel zoveel mogelijk dezelfde huisarts voor 1 probleem. In spoedsituaties bepaalt de assistente welke huisarts ingezet wordt. De assistente maakt een afspraak met u voor het spreekuur, de huisbezoeken en het telefonische spreekuur. De assistente weet wat er speelt in de praktijk en neemt de tijd voor u om u te woord te staan. Daarnaast weet de assistente het antwoord op veel praktische vragen.

Uitslagen en vragen

Voor eenvoudige vragen en uitslagen van onderzoeken kunt u de assistente bellen. De assistente kan ook met u afspreken dat de huisarts u ’s middags terug belt. Ook kunt u online uw gegevens bekijken via MijnGezondheid.net of via de MedGemak App. Lees hier meer over het gebruik ervan.

Ook kunt u bij de assistente terecht voor:

Uitslagen van urine- of bloedonderzoek , advies voor kleine medische problemen, het opvragen van herhaalrecepten of het meten van de bloeddruk. Het geven van injecties, aanstippen van wratten, het maken van uitstrijkjes in het kader van het bevolkingsonderzoek of het verbinden van wonden, oren uitspuiten, hechtingen verwijderen, zwangerschapstest, urine onderzoek, suikercontrole, het zwachtelen van benen of een Medische Verklaring.

Online vragen stellen

Via MijnGezondheid.net kunt u online een vraag stellen aan de medewerkers van onze huisartsenpraktijk of apotheek. Uw vraag wordt net zo vertrouwelijk en zorgvuldig behandeld als via de telefoon of in de spreekkamer.

MijnGezondheid.net

Hebt u nog geen inloggegevens? Dan moet u zich nu eerst eenmalig registreren via onderstaande link. Nadat u zich heeft geregistreerd krijgt u de vraag of u uw medisch dossier in wilt zien. Hiervoor is het belangrijk dat u eerst toestemming aan ons vraag. Ook dit kan online via mijngezondheid.net. Uw vraag komt bij ons binnen en nadat wij hier toestemming voor hebben gegeven kunt u uw dossier inzien, online een afspraak maken of een bericht sturen naar één van onze medewerkers.

Registreren  Afspraak maken

Online afspraak maken met de huisarts of assistente

Een online afspraak maken met de huisarts kan ook via de MedGemak app. U kunt zelf een afspraak in onze agenda’s inplannen. Mogelijk belt de assistente terug om de afspraak te verruimen of in te korten. Plan 1 afspraak in per klacht. Plan bij meerdere klachten of een moeilijke vraag een dubbele afspraak in. Lees meer over MedGemak

Let op: MedGemak is niet geschikt voor spoedeisende vragen!