Griepprik en Pneumokokkenprik 2022

2 september, 2022

U krijgt in de tweede week van oktober een schriftelijke uitnodiging thuis voor de jaarlijkse – gratis – griepprik als u 60 jaar of ouder bent of een hart- long of nierziekte heeft of een verminderde weerstand. Als u hiervoor in aanmerking komt, krijgt u een uitnodiging op een wit papier. Deze neemt u mee op de dag en tijd dat u wordt uitgenodigd. Vergeet deze uitnodiging niet, geen uitnodiging is geen prik!

Dit jaar wordt er een pneumokokkenprik aangeboden aan iedereen die geboren is in de jaren 1953 t/m 1956. De pneumokok is een bacterie die longontsteking kan veroorzaken. Als u hiervoor in aanmerking komt, krijgt u een uitnodiging op een roze papier. Deze neemt u mee op de dag en tijd dat u wordt uitgenodigdVergeet deze uitnodiging niet, geen uitnodiging is geen prik!

Komt u in aanmerking voor beide prikken, dan heeft u dus op de dag en tijd van de afspraak twee papieren bij u.

We geven de prikken op 3 en 9 november. U ontvangt een uitnodiging met datum en tijdstip.

Als u verhinderd bent op de datum en tijd dat u heeft doorgekregen, neemt u dan even contact op met de doktersassistente. Zij zal dan een andere afspraak met u maken.

  • Dit jaar wordt de griepprik en pneumokokkenprik gegeven op een andere locatie! Wij geven dit jaar de prikken in de Petruskerk, Kwartelweg 9.
  • Meer medische informatie over de griepprik of pneumokokkenprik leest u op de website van het RIVM of Thuisarts.nl
  • Heeft u andere vragen over de griepprik of de pneumokokkenprik? Deze kunt u stellen via MijnGezondhetNet of neem telefonisch contact op met de assistente.
« Terug naar overzicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *