De week tegen de eenzaamheid in Heerde

15 september, 2022

Kom erbij! Ook dit jaar staan ontmoeting en verbinding centraal in de Week tegen Eenzaamheid. De week is van 29 september t/m 7 oktober. Overal in het land zijn er activiteiten om elkaar te ontmoeten. Ook in de gemeente Heerde. In het weekend ervóór, op 24 september staat ontmoeting al centraal tijdens landelijke Burendag van het Oranjefonds. Op verschillende plekken in de gemeente Heerde organiseren buurten diverse leuke ontmoetingsactiviteiten. Ook hierin is het belangrijk om het sociaal contact tussen mensen te stimuleren.

In de week zelf zijn de volgende activiteiten te doen:

Maandag 3 oktober: thema-avond studio Levenskunst
Op maandag 3 oktober organiseert Korak herstelplein Oost- Veluwe samen met studio levenskunst een thema avond bij Zoethout in Heerde. Door middel van allerlei spelen, creativiteit en theateroefeningen gaan de deelnemers de dialoog met elkaar aan. Het vindt plaats in de Watermolen, Beeklandseweg 13 in Heerde Aanvang 19.00 uur tot 21.30 uur.

Dinsdag 4 oktober: voor welzijnsvrijwilligers en maatjes
Op dinsdag 4 oktober is er van 13.30 uur tot 16.00 uur een informatiemiddag over de welzijnsvrijwilliger in STIP. Sociaal werkers zijn aanwezig om hier tekst en uitleg over te geven. Het is bedoeld voor mensen die interesse hebben in dit soort vrijwilligerswerk. Voor mensen die een maatje zoeken voor sociaal contact is deze middag ook interessant.

Woensdag 5 oktober: sociale ontmoeting
Op woensdagochtend 5 oktober is er in een zaal bij de Kruiskerk, B van Dijklaan 3 in Heerde een gezellige ontmoeting voor een ieder die wil komen. Vrijwilligers bedienen u met koffie en thee en een stuk eigengemaakte koek. U hoeft niet lid te zijn van de kerk. Vanaf 10.30 uur bent u welkom. Ook is op woensdagochtend 5 oktober vanaf 10.00 uur een Creaclub bezig in de Heerd. Heeft u daar interesse in, dan bent u op deze ochtend zeer welkom

Vrijdag 7 oktober: koffieochtend!
Op vrijdag 7 oktober wordt er in de Hof van Cramer een koffieochtend georganiseerd. Heeft u zin in een praatje onder het gent van een kopje koffie of thee? U bent van 10.00 tot 11.00 uur van harte welkom in de Hof van Cramer, Putterweg 2d in Wapenveld.

« Terug naar overzicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *